Workshop

Workshop

Persoonlijke vitaliteit in 1 dag

De workshop “Persoonlijke vitaliteit in 1 dag”is een zeer doeltreffende manier om het thema ‘vitaliteit’ op een plezierige manier te introduceren bij uw medewerkers.

Werkwijze

Tijdens de workshop maken medewerkers hun persoonlijke totaalbalans op met behulp van een integrale vitaliteitscheck. Ze krijgen inzicht in hoe ze ervoor staan, wat er voor nodig is om optimaal vitaal te worden en te blijven en waar ze zelf invloed op hebben. De worden bewust van alle aspecten in hun leven die hun vitaliteit bepalen en laten zien hoe deze elkaar onderling beïnvloeden. Op fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van zelfsturing/pro-activiteit. 

 

Met de inzichten uit hun huidige vitaliteit en balans gaan uw medewerkers deze dag al concreet aan de slag. De medewerkers krijgen concrete handvatten aangereikt en ze worden geïnspireerd door middel van een aantal interactieve oefeningen om zelf hun (vervolg-)stappen te definiëren in de richting van meer vitaliteit, een betere balans en duurzame inzetbaarheid.

Vitaliteit - Balans - Duurzame inzetbaarheid

Meer weten over deze of andere workshops?