Over mij

Over mij

Ik ben Vivian,

gediplomeerd en gecertificeerd integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. 46 jaar en woon in Dongen met mijn partner en onze dochter en zoon. Ik heb ruim 15 jaar werkervaring als HR-manager in het bedrijfsleven. Vanuit werkgerelateerde en persoonlijke interesse heb ik de Post HBO-opleiding tot integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach succesvol afgerond en ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Vanuit deze achtergrond en ervaring bied ik ondersteuning op het gebied van leefstijlvraagstukken. Hierbij kan je denken aan loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, zelfsturing, leefstijl, voeding, beweging en ontspanning.

Als coach help ik je in beweging te komen. Te benoemen wat je wel wilt en wat je niet wilt. Ik help je om je doelen helder te krijgen en je krijgt inzicht in welke stappen nu de belangrijkste zijn om te zetten. Wie of wat je tegen houdt om je doelen te bereiken en obstakels te zien als groeimogelijkheden. Die bewustwording en aandacht is nodig om tot inzichten te komen. Ik geef je moed, vertrouwen, energie en plezier om situaties op een andere wijze aan te pakken.

Wat mij drijft is dat ik jou wil inspireren en ondersteunen om je te laten zien dat je zelf in staat bent om de regie te nemen over jouw gezondheid en welzijn en dat je hier invloed op uit kunt oefenen. Wat is jouw verhaal? Wat heeft jou gemaakt tot wie je nu bent en wat zou je anders willen?

Meer weten?

Over mij of mijn werkwijze?